Yoga  -  Mindfulness - Kiropraktik 

Global Yoga: är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. http://www.globalyoga.se

 

Hatha Yoga: är en modern yogastil som flätar samman olika yogatraditioner i en och samma klass. Flöde och statiska övningar utmanar och skapar dynamik i yogan. Övningarna är fysiskt utmanande och kombineras med stillhet och avslappning i alla positioner.  

 

FlowYoga: En dynamisk yogaklass där flöde är fokus under stor del av klassen. Teknik och rörelsekontroll gör att det går lite långsammare och mjukare men är ändå dynamiskt. 

 

YinYoga: Yinyoga är en återhämtande yogastil som handlar om att slappna av så mycket som möjligt i varje position för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till de andra yogapassen som är yangbaserade, mer fysiskt krävande. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan.

 

Pilates: Detta är ett pass som innehåller grundträning. Oavsett vad du har får mål med din träning så hjälper detta pass dig att få kroppskännedom, bli stark och rörlig. Pilates ger fysisk balans och kontroll.  

 

Mindfulness: Att vara här och nu är låter så lätt men kan vara svårt. Att vara närvarande när bruset runtomkring pockar på är svårt. Men genom att träna andning och fokusera inår lär vi oss att landa i kroppen istället för knoppen. 

Kiropraktik: Smärtlindring, ryggbesvär, idrottsskador, rörelseanalys, rehabiliteringsförslag, funktionsanalys. 


MoveCheck: Ett alternativ för dig som vill få hjälp med funktion och motion genom rörelseanalys och personlig träning. 

PT-Yoga: Vill du få personlig feedback, utmana dig utifrån egna önskemål? Då är PT-yoga för dig. 

Massage: För kropp & själ. Djupmuskelbehandling, triggerpunktsbehandling och avslappningsmassage.